Preskočiť navigáciu 
Úvodná stránka Verzia pre tlač 
Mapa stránky RSS 
English

Predsedníčka vlády SR Iveta Radičová zvolala mimoriadnu schôdzu vlády



Dnes, t.j. v utorok 31. augusta 2010 o 11.00 h v priestoroch Úradu vlády SR v Bratislave sa predsedníčka vlády SR Iveta Radičová stretne s ministrom vnútra SR Danielom Lipšicom a prezidentom Policajného zboru SR Jaroslavom Spišiakom za účasti tajomníka Bezpečnostnej rady SR Pavla Zajaca, aby sa informovala o priebehu vyšetrovania včerajšej tragickej udalosti v Bratislave – Devínskej Novej Vsi.

Predsedníčka vlády SR zároveň na dnes o 15.00 h zvolala mimoriadne zasadnutie vlády SR. Na programe zasadnutia je vyhlásenie štátneho smútku na 1. septembra 2010, informácia o udalostiach v Devínskej Novej Vsi a postupe vyšetrovania a návrh na odškodnenie ľudí postihnutých touto tragédiou.

Úrad vlády SR ruší v stredu 1. septembra 2010 Deň otvorených dverí s pôvodným programom. Vo vestibule úradu vlády bude od 10.00 h pre verejnosť pripravená kondolenčná kniha obetiam tragédie v Devínskej Novej Vsi.


Upozornenie pre médiá : brífing predsedníčky vlády SR v súvislosti s priebehom vyšetrovania tragickej udalosti v Devínskej Novej Vsi sa uskutoční až po rokovaní vlády.

Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR