Preskočiť navigáciu 
Úvodná stránka Verzia pre tlač 
Mapa stránky RSS 
English

Predsedníčka vlády SR Iveta Radičová sa stretla s maďarským premiérom Viktorom Orbánom


Predsedníčka vlády SR Iveta Radičová sa stretla s maďarským premiérom Viktorom Orbánom

V utorok 14. decembra 2010 o 15.30 h sa v priestoroch Úradu vlády SR v Bratislave (Námestie slobody 1) predsedníčka vlády SR Iveta Radičová stretla s predsedom vlády Maďarskej republiky Viktorom Orbánom, ktorý pricestoval na pracovnú návštevu Slovenskej republiky.

Témou spoločného rozhovoru boli aktuálne záležitosti európskej agendy, spolupráca oboch krajín v rámci EÚ, aktuálne politické otázky a bilaterálne slovensko-maďarské témy.

Cesta maďarského premiéra do Bratislavy sa uskutočňuje v rámci jeho turné po krajinách Európskej únie pred nadchádzajúcim polročným predsedníctvom Maďarska v Európskej únii, ktoré sa začne 1. januára 2011.

* * * * *

Program pracovnej návštevy premiéra MR V. Orbána v utorok 14. decembra 2010 v Bratislave


15.30 h príchod delegácie predsedu vlády MR V. Orbána na Úrad vlády SR, privítanie predsedníčkou vlády SR I. Radičovou
fototermín vo vstupnej hale Úradu vlády SR

15.40 h rokovanie predsedníčky vlády SR s predsedom vlády MR

16.10 h plenárne rokovanie predsedníčky vlády SR s predsedom vlády MR za účasti delegácií
Zelený salónik, fototermín na začiatku rokovania


17.15 h tlačová konferencia s konzekutívnym tlmočením do slovenského a maďarského jazyka
Žltý salónik

- - - - - - - - - -

TECHNICKÁ INFORMÁCIA pre médiá pred stretnutím premiérky SR I. Radičovej s maďarským premiérom V. Orbánom

Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR žiada zástupcov médií, ktorí budú v utorok 14. decembra 2010 spravodajsky monitorovať fototermíny pri stretnutí predsedníčky vlády SR Ivety Radičovej s premiérom MR Viktorom Orbánom, aby prišli z bezpečnostných a technických dôvodov na Úrad vlády SR najneskôr o 15.00 h. Vstup do areálu Úradu vlády SR je cez hlavný vchod z Námestia slobody. V prípade, že niektorí zástupcovia médií budú mať záujem iba o účasť na tlačovej konferencii, môžu prísť aj neskoršom termíne, najneskôr však o 16.45 h.

Na podujatie nie je potrebná akreditácia, médiá sa registrujú a prechádzajú bezpečnostnou kontrolou priamo pri príchode na Úrad vlády SR. Pre potreby zástupcov médií bude sprevádzkovaná vo vstupnej hale Úradu vlády SR Wi-Fi sieť.

V rámci stretnutia I. Radičovej s V. Orbánom sa uskutočnia dva fototermíny. Bezprostredne po príchode maďarskej delegácie na Úrad vlády SR bude prvý fototermín vo vstupnej hale Úradu vlády SR. Druhý fototermín sa uskutoční na začiatku plenárneho rokovania delegácií v Zelenom salóniku.

* * * * *

TIO UV SR

       



prezrieť fotogalériu Prezrieť fotogalériu

uvsr_20101214 - Tlačová konferencia po rokovaní predsedníčky vlády SR Ivety Radičovej s maďarským premiérom Viktorom Orbánom



 

Tlačová konferencia po rokovaní predsedníčky vlády SR Ivety Radičovej s maďarským premiérom Viktorom Orbánom