Preskočiť navigáciu 
Úvodná stránka Verzia pre tlač 
Mapa stránky RSS 
English

Predsedníčka vlády SR Iveta Radičová prijala zástupcov autodopravcov


Predsedníčka vlády SR Iveta Radičová na Úrade vlády SR prijala zástupcov autodopravcov zo združení ČESMAD a UNAS. Témou rokovania bolo elektronické mýto a hrozba štrajku zo strany autodopravcov. Premiérka prestavila konkrétne návrhy na riešenie problémov v systéme elektronického mýta. Autodopravcov, ktorí sú v štrajkovej pohotovosti predsedníčka vlády požiadala o trpezlivosť a prisľúbila, že v priebehu štrnástich dní ich bude informovať o všetkých krokoch, ktoré vláda v tomto smere podnikla.

 

"Pani premiérka má našu dôveru, našu plnú podporu a veríme, že o dva týždne kroky, ktoré podnikne, budú naozaj také, aká je tá spoločná predstava" uviedol Jaroslav Polaček z Únie autodopravcov Slovenska.

 

Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja sa rozhodlo podrobiť elektronický mýtny systém nezávislému auditu. Vyplýva to zo záverov stredajšieho zasadnutia Komisie pre efektívnosť mýta. Týmto rozhodnutím ministerstvo zároveň pokračuje v napĺňaní programového vyhlásenia vlády, v ktorom sa zaväzuje preskúmať „projekt elektronického mýta z hľadiska presadzovania verejného záujmu“.



prezrieť fotogalériu Prezrieť fotogalériu

uvsr_20110203 - Brífing po stretnutí predsedníčky vlády so zástupcami autodopravcov



 

Brífing po stretnutí predsedníčky vlády so zástupcami autodopravcov

uvsr_20110203 - Brífing R. Baťa po stretnutí predsedníčky vlády so zástupcami autodopravcov



 

Brífing R. Baťa po stretnutí predsedníčky vlády so zástupcami autodopravcov